I'm a title. Click here to edit me

INFO VOOR OUDERS

Op deze pagina willen wij u, ouders of verzorgers van kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar extra informeren over onze doelstelling en onze stichting. 

 

Natuurlijk vraagt u zich af waar u uw kind naar toe laat gaan. Wij, de bedenkers van de stichting Triple S&B hebben zelf kinderen, ook wij zijn kritisch naar organisaties.

 

Belangrijk is dat wij geen opvang zijn, we zijn ook geen vereniging, wij zijn geen pedagogen, wij zijn geen jeugdwerk. Wij zijn mensen die geloven dat beweging goed is voor iedereen. En dat wij iedereen de kans willen geven om lekker te kunnen bewegen in een zo leuk mogelijke omgeving. Daarbij zijn onze 3 kernwaarden Respect, Sportiviteit en Positiviteit  leidend in alles wat we doen.

  • Respectvol naar elkaar en naar de omgeving

  • Sportief tijdens het spel naar  medespelers en begeleiders

  • Positieve benadering van en naar medesporters en begeleiders.

 

Hier zullen wij vooral op sturen. Met deze grondhouding kunt u uw kind alvast naar ons toe laten komen. Wij voeden niet op, maar laten onze kernwaarden wel richtinggevend zijn. Wij vragen u om hierbij te helpen.

 

Het is voor ons vooral van belang dat kinderen die om wat voor reden dan ook, niet aan sporten toe komen, bij ons terecht kunnen. Je hoeft niet goed te zijn, je hoeft geen lid te worden,  je hoeft geen wedstrijden te spelen. Wij hebben de overtuiging dat het aanbieden van beach sporten een positieve stimulans heeft op alle kinderen. Wie vindt het nou niet leuk om in het zand te mogen spelen en spelenderwijs lekker te bewegen?

 

Beach sporten geven ook de minste kans op blessures. De belasting is relatief laag voor opgroeiende kinderen. Weinig schokbelasting, optimale inzet van spiergebruik en weinig fysiek contact onderling. De regels van de beach sporten staan dat niet of nauwelijks toe.

 

Wij vragen u, ouders of verzorgers, ons te willen helpen uw kind te stimuleren om langs te komen, te proeven en enthousiast te worden over deze manier van bewegen . Nogmaals, we zijn geen kinderopvang, we zijn geen opvoeders en geen maatschappelijk werkers: wij zijn sport-leveranciers! En wat we leveren is kwaliteit!

 

Graag tot ziens bij ons op het beachcourt of in de zaal. Bel of mail gerust als u een vraag heeft.

Karst Benus 06 22 420 198 en Eddy van Waalwijk van Doorn 06 46 261 961

 

Organisaties die onze stichting ondersteunen zijn:

  • Gemeente Son en Breugel

  • NOC/NSF

  • Fysiotherapie van Gerven

  • Korein Kinderplein

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-youtube